Bouwkundig adviesbureau Rotterdam

Stel hier uw vraag

Binnen 24 uur reactie

Vraag direct een offerte aan

Binnen 24 uur reactie

Bestel direct uw oplossing

Binnen 24 uur reactie

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

PBS Vastgoed treedt op als bouwkundig adviesbureau in de regio Rotterdam. Bij een bouwproject heeft u vooral praktisch advies nodig. Een bouwkundig advies dat het liefst direct toegepast wordt in de ontwikkelingsfase van het vastgoed in Rotterdam. Daarnaast heeft u ook een duidelijke strategie nodig, hoe gaat uw project gerealiseerd worden? PBS Vastgoed is een betrokken bouwkundig adviesbureau, wij zijn erbij gebaat dat dankzij ons advies uw project in Rotterdam zo goed en duurzaam mogelijk wordt gerealiseerd. Pak vandaag nog de telefoon, én de controle over uw project door ons te bellen en een afspraak te maken.

Het bouwkundig adviesbureau in Vlaardingen, vlakbij Rotterdam dat zichzelf terugverdient

En dat doen we bij PBS Vastgoed niet alleen in geld, maar ook in termen van tijd en kwaliteit. Uw projecten worden sneller opgeleverd, voor een betere prijs, en zonder dat u daarvoor hoeft in te leveren op kwaliteit. Hoe dat kan? Door een bouwkundig advies waarin alle belangrijke parameters (tijd, geld, kwaliteit) worden opgenomen en door alleen samen te werken met de beste vakmensen van Rotterdam.

Onbezorgd uw project realiseren

U praat met de aandeelhouders, zorgt voor het oplossen van de juridische vraagstukken, en zorgt dat de algehele administratie op orde is. Dat kunt u doen omdat u zich dankzij bouwkundig adviesbureau PBS Vastgoed geen zorgen hoeft te maken over de ontwikkelingsfase van uw project in Rotterdam!

Één aanspreekpunt voor informatie over de voortgang van uw project

Heeft u vragen, of wilt u informeren over de voortgang van de ontwikkeling? Dan heeft u slechts één aanspreekpunt nodig. Dat maak het behouden van het overzicht voor u als projectontwikkelaar een stuk makkelijker! Bel meteen om een afspraak in te plannen met telefoonnummer 0174 627953.

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

PBS Vastgoed heeft gecertificeerde Lean experts in dienst

Wij verdienen ons zelf terug in tijd, geld en kwaliteit

Één aanspreekpunt voor al uw  technische zaken

}

Meer klantwaarde in kortere uitvoeringstijden

Wij denken niet in diensten maar in oplossingen

PBS Vastgoed

Burg. van Lierplein 67
3134 ZB Vlaardingen
T: 0174 627953
E: info@pbsvastgoed.nl