Bouwkundige inspectie

Stel hier uw vraag

Binnen 24 uur reactie

Vraag direct een offerte aan

Binnen 24 uur reactie

Bestel direct uw oplossing

Binnen 24 uur reactie

Na lang zoeken denkt u eindelijk het huis te hebben gevonden dat helemaal past bij uw wensen, nu de bouwkundige inspectie nog. U wilt er zeker van zijn dat het huis, dat er op het eerste gezicht zo mooi uitziet, ook stevig gebouwd is, dat de leidingen en de riolering nog goed zijn, en dat het dak in goede staat is. Laat daarom de bouwkundige inspectie uitvoeren door een partij die weet welke punten belangrijk zijn en die de huizen in de omgeving goed kent. PBS Vastgoed, tot uw dienst!

Weet waar u voor betaalt, laat een bouwkundige inspectie uitvoeren

Een huis kopen is even wat anders als de dagelijkse boodschappen. Voor veel mensen is het een van de grootste investeringen die ze in hun leven doen. Het zou dan zonde zijn als u er na de koop pas achter komt dat het dak vernieuwd moet worden, of dat het water in de douche niet goed wegloopt omdat de leidingen verstopt zijn. Dat brengt een hoop kosten met zich mee en dat geld steekt u toch liever in de aankleding van uw nieuwe huis, nietwaar? Met een bouwkundige inspectie weet u waar u voor betaalt!

Maak een afspraak wanneer het u uitkomt

Bij PBS Vastgoed stellen we ons flexibel op. We voeren de inspectie uit wanneer dat u uitkomt. Ook wanneer er haast geboden is, kunt u zonder meerprijs gebruikmaken van een spoedkeuring. Maak een afspraak voor een inspectie door te bellen met telefoonnummer 0174 627953.

 

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

PBS Vastgoed heeft gecertificeerde Lean experts in dienst

Wij verdienen ons zelf terug in tijd, geld en kwaliteit

Één aanspreekpunt voor al uw  technische zaken

}

Meer klantwaarde in kortere uitvoeringstijden

Wij denken niet in diensten maar in oplossingen

PBS Vastgoed

Burg. van Lierplein 67
3134 ZB Vlaardingen
T: 0174 627953
E: info@pbsvastgoed.nl