Dakinspectie Den Haag

Stel hier uw vraag

Binnen 24 uur reactie

Vraag direct een offerte aan

Binnen 24 uur reactie

Bestel direct uw oplossing

Binnen 24 uur reactie

Een dakinspectie laat u in Rotterdam en Den Haag uitvoeren door een specialist van PBS Vastgoed. Waarom? Omdat wij samenwerken met de beste vakmensen, omdat wij een eerlijke prijs rekenen en u altijd inzicht heeft in de opbouw van de kosten, en omdat wij volledig onafhankelijk werken. Geen dubbele agenda’s en een dakinspectie waar uw huis in Rotterdam of Den Haag nog jaren mee vooruit kan.

Dakinspectie in Rotterdamn Den Haag of Vlaardingen, niet alleen voor reparaties, maar ook het verhogen van uw wooncomfort

Natuurlijk wordt er bij een inspectie eerst gekeken naar beschadigingen. Rotterdam, Den Haag en Vlaardingen zijn kustplaatsen en worden vaak geteisterd door harde wind, dus is het niet ondenkbaar dat er tijdens een dakinspectie losse dakpannen, of losgewaaid dakleer worden gevonden. Maar een dakinspectie is meer dan dat. Zo wordt ook de isolatiewaarde van het dak gecontroleerd en ontvangt u na de inspectie een advies met daarin mogelijke verbeterpunten. En betere isolatie betekent meer wooncomfort en een lagere maandelijkse energierekening!

Voorkom grotere schade door bijtijds een inspectie aan te vragen

Een andere reden om een dakinspectie aan te vragen is om verdere schade te voorkomen. Een hevige storm die vanaf zee over Rotterdam of Den Haag raast kan kleine beschadigingen veroorzaken die zonder dakinspectie waarschijnlijk niet eens worden opgemerkt. Maar in deze scheurtjes of gaten kan water terechtkomen. Dit water kan vervolgens het isolatiemateriaal aantasten of bevriezen in de koude maanden. Water zet uit als het bevriest en dan kan een klein scheurtje ineens een groot probleem worden! Voorkom grotere schade en bel vandaag nog met 0174 627953 om een dakinspectie in te plannen.

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

PBS Vastgoed heeft gecertificeerde Lean experts in dienst

Wij verdienen ons zelf terug in tijd, geld en kwaliteit

Één aanspreekpunt voor al uw  technische zaken

}

Meer klantwaarde in kortere uitvoeringstijden

Wij denken niet in diensten maar in oplossingen

PBS Vastgoed

Burg. van Lierplein 67
3134 ZB Vlaardingen
T: 0174 627953
E: info@pbsvastgoed.nl