Duurzaam Energieplan

Onze oplossingen

Stel hier uw vraag

Binnen 24 uur reactie

Vraag direct een offerte aan

Binnen 24 uur reactie

Bestel direct uw oplossing

Binnen 24 uur reactie

PBS Vastgoed biedt met het duurzaam energieplan de mogelijkheid om in vier stappen tot een toekomstgerichte energiebesparing te komen.

Het doel is om u met onze ervaring en kennis  maximaal te ondersteunen.

Het duurzaam energieplan bestaat uit vier fasen:
  1. Een quickscan energiebesparing
  2. Een verdiepingsonderzoek
  3. Realisatie & support
  4. Oplevering & monitoring

Een energiebesparing quickscan  biedt inzicht op de mogelijkheden voor energiebesparing van de woning en de installaties. Ook kan de mate van verbetering van het energielabel worden bepaald. De mogelijkheden voor duurzame energieopwekking met zonnepanelen, windturbines en houtpalletketels worden in de quickscan meegenomen. De resultaten worden in een bondige rapportage beschreven.

Indien u besluit de energiebesparende maatregelen uit te voeren, kan PBS Vastgoed met een verdiepingsonderzoek de technische en financiële haalbaarheid van de maatregel(en) exacter bepalen. Onze experts kunnen u adviseren op welke wijze de maatregelen ingepland kunnen worden in een renovatieproject of begroot kunnen worden in de hypotheekaanvraag.

Tijdens de realisatie zijn wij aanspreekpunt voor de aannemer en eigenaar. Bij uitvoering van de maatregelen bieden wij support om er zeker van te zijn dat de afgesproken besparingen behaald worden. Wij nemen de regie in handen en zorgen voor bijvoorbeeld een Programma van Eisen, offertes en selecties.

Bij de oplevering toetsen wij de uitgevoerde maatregelen aan de uitgangspunten of het Programma van Eisen en controleren en bewaken het nieuwe energiegebruik via monitoring.

Hier kijkt adviseur van PBS Vastgoed met u mee en adviseert over de behaalde resultaten en afwijkingen.

Neem voor een passende offerte contact met ons op

PBS Vastgoed

Burg. van Lierplein 67
3134 ZB Vlaardingen
T: 0174 627953
E: info@pbsvastgoed.nl