Energieplan

EPA-W

Stel hier uw vraag

Binnen 24 uur reactie

Vraag direct een offerte aan

Binnen 24 uur reactie

Bestel direct uw oplossing

Binnen 24 uur reactie

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Sinds 2015 hebben alle eigenaren van woningen die nog geen energielabel hebben, een voorlopig energielabel toegewezen gekregen vanuit de Rijksoverheid. Bij verkoop of verhuur van uw huis bent u verplicht een definitief energielabel te overhandigen aan de koper of huurder.

Een definitief energielabel kan inzicht geven in het energieverbruik van uw woning en is bedoeld om energiebesparende maatregelen te stimuleren. Het energielabel voor woningen loopt van A tot en met G. Het A-label is het meest energiezuinig en het G-label het minst zuinig. Het energielabel is maximaal 10 jaar geldig. Omdat in de komende jaren de energieprijzen waarschijnlijk zullen blijven stijgen, zullen energiekosten een steeds groter deel vormen van de maandlasten. Hierin liggen al dan niet gesubsidieerde kansen om die maandlasten (maar ook CO2 uitstoot) te beperken.

U kunt het energielabel definitief (laten) maken, dan wel aanpassen door uw gegevens in te vullen op deze website. Hier kunt u inloggen met uw DigiD en uw gegevens aanpassen of bevestigen. U heeft ook de mogelijkheid om foto’s en aankoopbewijzen (van energiebesparingsmaatregelen) te uploaden via deze website. Aan de hand van die gegevens controleert en valideert een door u aangewezen deskundige het energielabel.

Waarom PBS Vastgoed?
  • Besparing van uw tijd en moeite
  • Deskundige kijk op de energie-elementen van uw woning
  • Valideren van een definitief energielabel
  • Advies over al dan niet te nemen energiebesparende maatregelen

De gecertificeerde EPA-W adviseurs van PBS Vastgoed verzorgen voor u het energielabel van uw woning en geven deskundig advies.

Gerelateerde diensten

Onze vanaf tarieven

Energielabel
< 160 m2
€ 139,- incl. BTW

Energielabel
vanaf 160 m2
Op aavraag

PBS Vastgoed

Burg. van Lierplein 67
3134 ZB Vlaardingen
T: 0174 627953
E: info@pbsvastgoed.nl