Duurzaam MJOP

Stel hier uw vraag

Binnen 24 uur reactie

Vraag direct een offerte aan

Binnen 24 uur reactie

Bestel direct uw oplossing

Binnen 24 uur reactie

Houd de kosten van onderhoud beheersbaar door een duurzaam MJOP (Meerjarigonderhoudsplan) te maken. Weet u niet hoe u dit op moet bouwen? Geen probleem, bij PBS Vastgoed helpen we u graag bij het opstellen van een persoonlijk en duurzaam MJOP. Dat is maatwerk, speciaal voor uw huis, kantoorpand, of monument, door een ervaren specialist die meedenkt met wat voor u belangrijk is. Betaalbaar onderhoud op de lange termijn!

Met een duurzaam MJOP reserveert u geld voor grootonderhoud

Onderhoud kost geld, dat weet u, maar hoe bereidt u zich zo goed mogelijk voor op onverwachte omstandigheden? Één goede storm en het kan zomaar zo zijn dat u het dak moet laten vervangen! Dit ondervangt u met een duurzaam MJOP. Omdat u inzicht krijgt in de kosten weet u welke onderhoudswerkzaamheden u naar achter kunt schuiven om geld vrij te maken voor deze onverwacht hoge kosten.

Maak het inzichtelijk met PBS Vastgoed in Vlaardingen

In het MJOP staat precies hoeveel geld u vrij heeft gemaakt en welke kosten u op termijn kunt verwachten. Bent u overtuigd van de waarde van een duurzaam MJOP, maar neemt u de beslissing niet alleen? Dan komen we graag langs om een presentatie te geven voor het bestuur. Bel hiervoor met telefoonnummer 0174 627953.

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

PBS Vastgoed heeft gecertificeerde Lean experts in dienst

Wij verdienen ons zelf terug in tijd, geld en kwaliteit

Één aanspreekpunt voor al uw  technische zaken

}

Meer klantwaarde in kortere uitvoeringstijden

Wij denken niet in diensten maar in oplossingen

PBS Vastgoed

Burg. van Lierplein 67
3134 ZB Vlaardingen
T: 0174 627953
E: info@pbsvastgoed.nl