Energieplan

EPA-U

Stel hier uw vraag

Binnen 24 uur reactie

Vraag direct een offerte aan

Binnen 24 uur reactie

Bestel direct uw oplossing

Binnen 24 uur reactie

Het is toch vanzelfsprekend dat uw adviseur een fatsoenlijke verzekering afsluit voor de adviezen die hij uitbrengt? De praktijk is vaak anders. In veel gevallen zijn uw adviezen niet verzekerd, of slecht verzekerd tot een maximaal bedrag ter hoogte van de advieskosten. In dat laatste geval is bijvoorbeeld uw aankoopkeuring slechts verzekerd tot € 285,-. Dit moet anders vindt PBS Vastgoed.

Of u nou een particuliere opdrachtgever bent, of u handelt namens een VvE; uw opdrachten aan PBS Vastgoed zijn verzekerd.

Verzekering diensten door derden
Wanneer wij namens u adviezen van derde betrekken, zoals een architect of constructeur, dan zijn ook deze diensten verzekerd. Iets wat niet vanzelfsprekend is. Sterker nog; In Nederland is dit nauwelijks verzekerbaar.

Ruime dekking voor opdrachtgevers

Wij zijn absoluut overtuigd van onze kennis en kunde, maar vinden toch dat onze oplossingen, keuringen en adviezen goed verzekerd moeten zijn. Daarom hebben wij voor u een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten met een extra ruime dekking voor consumenten. Ook voor onze bouwtechnische keuringen hebben wij dus een uitgebreide dekking die zich niet beperkt tot maximaal het bedrag ter hoogte van de keuring of inspectie.

Marsh Nederland

Ongetwijfeld leest u niet vreemds en is dit voor u vanzelfsprekend. Wij zijn echter een jaar bezig geweest om deze ruime dekking voor u verzekerd te krijgen. In Nederland hebben wij geen verzekeraar kunnen vinden die aan onze voorwaarden kan voldoen. Uiteindelijk heeft Marsh Nederland voor ons een grote verzekeringsmaatschappij in Amerika (CNA Insurance company ltd) gevonden die wel een passende polis kan aanbieden. Ook hiermee zijn wij onderscheidend.

Algemene voorwaarden

Ook met onze algemene voorwaarden onderscheiden wij ons. Géén kleine lettertjes of vage voorwaarden, maar gewoon de DNR 2011 (De Nieuwe Regeling). De DNR2011 bepaalt de rechtsverhouding tussen opdrachtgever en architect, ingenieurs en adviseurs. Deze voorwaarden worden door de meeste gerenommeerde bureaus gehanteerd.

Kijkt u gerust naar onze algemene voorwaarden, waarin u ook alles leest over onze beroepsaansprakelijkheid, en onze bewijs van verzekering.

Gerelateerde website

Voor meer informatie neem contact met ons op voor een passende offerte.

PBS Vastgoed

Burg. van Lierplein 67
3134 ZB Vlaardingen
T: 0174 627953
E: info@pbsvastgoed.nl