MJOP opstellen

Stel hier uw vraag

Binnen 24 uur reactie

Vraag direct een offerte aan

Binnen 24 uur reactie

Bestel direct uw oplossing

Binnen 24 uur reactie

Een MJOP, of meerjarenonderhoudsplan opstellen, doet u met behulp van de specialisten bij PBS Vastgoed. De meeste vastgoedbeheerders laten een MJOP maken voor het lange termijn onderhoud van appartementencomplexen, maar PBS Vastgoed helpt u net zo lief bij het opstellen van een MJOP voor boerderijen, monumenten, begraafplaatsen en andere publieke gelegenheden.

Een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) opstellen voor ieder budget

Een MJOP maken begint altijd bij een inspectie van de huidige situatie, een conditiemeting. Tijdens deze inspectie worden de gebreken van het pand vastgesteld en op basis daarvan wordt het verdere onderhoudsplan ingevuld. Een meerjarenonderhoudsplan opstellen doen wij meestal voor een zichttermijn van 30-50 jaar. Heeft u een kleiner pand, of heeft u interesse als particulier? Dan kunnen wij voor u ook een Quickscan MJOP maken met een zichtperiode van 10 jaar. Daarvoor is geen specialistisch onderzoek nodig en dat scheelt flink in de kosten!

Welke informatie haalt u uit het MJOP?

Een MJOP maken verschaft u belangrijke inzichten in de onderhoudskosten op de korte- en op de lange termijn. Denk daarbij aan kosten voor:

  • De toegepaste bouwmaterialen
  • De actuele onderhoudsstatus
  • Actuele gebreken
  • Preventief onderhoud

Heeft u een keer groot onderhoud, bijvoorbeeld door stormschade, dan biedt het MJOP u het inzicht dat u nodig heeft om de benodigde fondsen voor reparatie vrij te maken. Minder belangrijk onderhoud kan op worden geschoven naar een latere datum.

Wij helpen u om het draagvlak binnen de organisatie te vergroten

Een meerjarenonderhoudsplan opstellen is een ding, het moet vervolgens ook nog gedragen worden door de organisatie. Ook daarbij helpen we u door een presentatie te geven aan het bestuur. Pas als alle neuzen dezelfde kant op wijzen wordt een MJOP een bruikbaar hulpmiddel voor de organisatie. Laten we bij het begin beginnen, en dat is het inplannen van een kennismakingsafspraak met een van onze experts in Vlaardingen. Bel hiervoor nu met telefoonnummer 0174 627953.

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

PBS Vastgoed heeft gecertificeerde Lean experts in dienst

Wij verdienen ons zelf terug in tijd, geld en kwaliteit

Één aanspreekpunt voor al uw  technische zaken

}

Meer klantwaarde in kortere uitvoeringstijden

Wij denken niet in diensten maar in oplossingen

PBS Vastgoed

Burg. van Lierplein 67
3134 ZB Vlaardingen
T: 0174 627953
E: info@pbsvastgoed.nl