Opname BelendingenBouwen in uw omgeving kan overlast geven en eventuele schade aan uw woning of pand. Een goede vooropname, ook wel bouwkundige 0-meting, is daarom van groot belang. De beginsituatie wordt vastgelegd, waardoor de bewoners/eigenaars een goed ijkpunt hebben. Dit voorkomt discussie over al dan niet reeds bestaande gebreken.

Wat mag u verwachten van PBS Vastgoed

  • De bouwkundige staat van de belendingen worden nauwkeurig vastgelegd
  • Overzichtelijke omschrijving van de gebreken
  • Uitgebreid verslag voorzien van foto’s
  • Duidelijke rapportage

Waarom PBS Vastgoed

Al hopen we dat ons werk achteraf nutteloos blijkt, onze bouwkundige nulmeting geeft u een bewijsstuk in handen voor het geval u wel met een schadeclaim te maken krijgt. Onze onafhankelijke en deskundige rapportage helpt discussies te voorkomen en de schade vlot af te handelen. Via het formulier op onze contactpagina kunt u een offerte of meer informatie aanvragen.

Downloads

Download hier een voorbeeldrapportage opname belendingen

Gerelateerde diensten

Expertise onderzoek

Heeft u schade of gebreken en bent u op zoek naar de oorzaak? Ervaart u problemen zoals verlies van warmte, lekkage, vocht-, of schimmelvorming?


PBS Vastgoed heeft ervaren en getrainde bouwkundigen in dienst die uw vragen van een antwoord en hersteladvies voorzien.


Lees verder

Bouwbegeleiding

Ook voor uw bouw- of verbouwproject bent u bij PBS Vastgoed aan het juiste adres voor (technische) ondersteuning en begeleiding.


Van offerteaanvraag tot oplevering en zelfs het controleren van de facturen van de aannemer. Wij ontnemen uw zorgen, voeren de overleggen en gesprekken met de aannemer monitoren de voortgang en leggen deze nauwkeurig voor u vast.

Lees verder